Ons doel:

Unieke belevingen bieden in Nederland én op de Canarische eilanden!

Dafje rijden – Camping
Jaarplaatsen – Arrangementen
Vakantiehuizen La Palma

Willem en Carolien
info@dafjeweg.nl
06 49522273
Kuinderweg 52, Luttelgeest

Bijzondere belevingen en leuke ervaringen aanbieden aan onze gasten, daar doen we het voor!

Dat doen we in Nederland en op het prachtige Canarische eiland La Palma. Met Dafjeweg, ons vakantiepark Finca Sueño La Palma en met recreatiebedrijf Kom Genieten tegen Kuinre, vlakbij de Weerribben.

Met een Dafje jou echt iets unieks laten beleven in Nederland.

Daarvoor hebben we Dafjeweg.nl opgericht. Een heerlijk dagje op pad met een Dafje. Met het gezin, als familie- of bedrijfsuitje of zelfs op vakantie met een Dafje…
Zo kun je zo de mooiste gebieden van Nederland ontdekken tijdens een hilarische rit in dit prachtige Nederlandse oldtimertje.

 

Bijzondere vakantie: naar ons bungalowpark op het Canarische eiland La Palma:
Bijzondere belevingen doen we nu ook in Nederland, maar het is begonnen op de Canarische eilanden. Op het indrukwekkende Canarische eiland La Palma hebben we een eigen vakantiepark met 6 moderne vakantiehuizen opgebouwd: Finca Sueño La Palma (Droom van La Palma). Daar bieden we mensen ook een heerlijke beleving, want op vakantie op La Palma is een wereldreis in het klein. De tropische bossen, waterbronnen, een Grand Canyon, ruige ravijnen, mooie valleien en talloze vulkanen maken het eiland uniek! Gecombineerd met de relaxte sfeer maakt dat een
geweldige ervaring. Zie voor meer informatie www.suenolapalma.nl

 

Camping, Jaarplaatsen, Arrangementen, Feesten…  Camping Kom Genieten
Ook in Nederland willen we mensen mooie dagen en vakanties laten beleven. Daarom hebben we KomGenieten opgezet. Met KomGenieten richten we ons op verblijfsrecreatie en dagrecreatie: www.komgenieten.nl . Gelegen vlakbij de Weerribben, het pareltje van Nederland. Een prachtig watergebied en heerlijk rustig en pittoresk. Ook hebben we de Friese meren en de Drentse Hunebedden vlakbij. We hebben een rustige camping aan de rand van een enorm bos. Met ongeveer 70 jaarplaatsen voor chalets en stacaravans. En daarbij hebben we ook een locatie voor feesten en arrangementen. Voor families, bedrijven en vriendengroepen kunnen we tal van arrangementen aanbieden, met lunch, diner of bbq. Hiertoe behoren ook de Dafjesarrangementen. Dus Kom Genieten!

 

Beleef de unieke ervaring…met een Dafje Nederland ontdekken!