Het ontstaan…

We zijn altijd op zoek om  bijzondere en leuke ervaringen te kunnen bieden. Daarvoor hebben we wel 30 Dafjes voor je klaar staan.

Een dagje op pad met een Dafje of denk ook eens aan arrangement met de familie of met het bedrijf!

Op pad met een Dafje… een unieke beleving!

Ervaar het autorijden van weleer en ga met een zogenaamde Truttenschudder op ontdekkingsreis! Dat trekt altijd bekijks. Even tuuteren en er wordt zeker gezwaaid.
Wij zijn gevestigd nabij Kuinre, aan de rand van de Weerribben. Dit prachtige waterrijke en groene gebied is een genot om te ontdekken. Maar ook de Friese Meren en het Gaasterland liggen vlakbij. Evenals Giethoorn, de hunebedden van Zuid-West Drenthe, Urk, Schokland en noem zo maar op…
De mooiste onontdekte gebieden van Nederland! Je kunt een route meekrijgen voor de Weerribben of voor het mooie Gaasterland, maar je kunt natuurlijk ook een eigen gekozen route rijden. Jij zit aan het stuur, dus jij bepaalt!

Hoe werkt het?

Je kunt kiezen om een hele dag of halve dag Dafje te rijden. Daarnaast is huur voor meerdere dagen ook een mogelijkheid. Voor grotere groepen kunnen we zelfs de Dafjes op locatie brengen. Wil je wat extra’s beleven of kom je met een groep? Kijk dan bij de arrangementen.

Bij aankomst krijg je een uitvoerige uitleg over de werking van het Dafje. Niet ingewikkeld, maar toch net even wat anders als een gewone auto. Zo heeft een Dafje een Variomatic-aandrijving die bedient wordt met het Pientere Pookje. Heel eenvoudig en relaxed autorijden!
De WA-verzekering en brandstof is inclusief. Alleen schades door roekeloos rijden worden niet gedekt. De bestuurders moeten minimaal 23 jaar zijn.

Kies maar uit!

Onderstaand vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen.
Kies je favoriet uit en stuur ons een reserveringsaanvraag. Wij bevestigen dan de boeking. U kunt met 4 personen op pad in een Dafje.  Een gezin met 2 volwassenen en 3 kinderen past ook. Ook kinderzitjes passen in een Dafje, geef dit wel even aan bij de boeking.

1 Dag of korter

Hele Dag:     185 euro
Halve Dag:   155 euro

Inclusief brandstof en een route (eigen invulling mag ook).
en WA-verzekering.  Maximaal 4 personen of 2 volwassenen met 3 kleine kinderen.

Dafjes op locatie

Vanaf 6 Dafjes, door heel Nederland, tot maximaal 30 Dafjes.
185 euro per Dafje per dag. Transport: prijs op aanvraag.

Een programma op maat kunnen we ook voor jullie eigen locatie maken. Vraag ons naar de mogelijkheden

Inclusief brandstof en WA-verzekering.

Meerdere dagen

2 dagen:       280 euro
3 dagen:       360 euro
4 dagen:       450 euro
Weekprijs:  580 euro
Inclusief WA-verzekering. Maximaal 4 personen of 2 volwassenen met 3 kleine kinderen.